Om oss

Rosa Gynekologmottagning är en verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor. Vi erbjuder en rad gynekologiska undersökningar och utredningar varav två av dessa innefattar hälsokontroller samt dagkirurgiska ingrepp. Vår specialistmottagning bedrivs av en kvinnlig överläkare Dr. Rangeen Rafik Hamad, med Doktorandexamen från Karolinska Institutet. Dr. Rangeen har en lång erfarenhet inom gynekologi och obstetrik. Både läkare och receptionspersonal har kompetens i flera språk och erbjuder vård på svenska, engelska, kurdiska och arabiska. Talar du ett annat språk erbjuder vi dig tolk.

Du hittar oss på Hässelby Torg 20 i västra Stockholm. Mottagningen ligger 1 trappa upp intill Hässelby Vårdcentral, och startas i en helt nyrenoverad, trivsam lokal med modern utrustning. Alla är välkomna att boka tid hos oss. Vi kräver inga remisser, har korta kötider och erbjuder vård för vissa akuta patientfall.

Rosa Gynekologmottagning arbetar på uppdrag av Stockholm Läns Landsting. Vår verksamhet har ett sammanhållet journalsystem med andra vårdgivare i Stockholm.

Omdömen


Vården.se